Demolari constructii Constanta

Societatea noastra dispune de utilaje si personal calificat pentru demolari, transport moloz, carotari beton, demolari partiale. Suntem specializati in demolari constructii si transport moloz catre zonele de depozitare si recoltare. La o lucrare de demolare luam toate masurile necesare pentru protejarea cladirilor si obiectivelor invecinate. Este foarte important ca demolarea obiectivului (perete intr-o locuinta, o camera, magazie, casa ... etc) sa se faca controlat pentru a evita orice fel de probleme pot aparea.

Avem experienta in lucrari de demolare, transport moloz si deseuri iar de-a lungul timpului am realizat multe lucrari de demolare in orasul constanta Constanta si in judetul Constanta si Tulcea. Echipa noastra face evaluarea lucrarii de demolare si de transport moloz si pe baza planului de lucru initial se realizeaza lucrarea.

Pentru demolarea unei locuinte, avem nevoie de proiectul de demolare si de autorizatia de demolare obtinuta de la primarie. Fara aceste acte nu se poate executa nici o lucrare de demolare. De aceea este foarte important sa existe aceste documente inainte de a se trece la realizarea lucrarilor de demolare. Dupa demolare, daca se doreste terenul va fi nivelat si curatat. La cererea beneficiarului, putem recupera din demolare materialele refolosibile astfel o parte din materiale se vor putea utiliza la o alta lucrare de constructie.

Evacuare moloz Constanta | Evacuare deseuri Constanta | Transport materiale constructii