Despre Noi

BRANCO SERV SRL este o firma de constructii din Constanta ce are o experienta indelungata in domeniul constructiilor civile, amenajari interioare si exterioare, instalatii electrice, cu lucrari executate atat in judetul Constanta cat si in alte judete ale tarii. De peste 20 ani BRANCO SERV SRL ofera clientilor sai servicii de calitate si bineinteles rezistente in timp. Societatea noastra se ocupa cu transportul de materiale de constructii, evacuare moloz precum si evacuare deseuri rezultate in urma lucrarilor de constructii.

Avand o echipa formata din profesionisti, tanara si dinamica, cu o experienta de peste 20 ani dobandita in domeniul constructiilor civile, amenajarilor si instalatiilor electrice, aceasta ne-a permis abordarea unei game diversificate de lucrari realizate in conditii de calitate deosebita. De aceea avem un portofoliu de lucrari de calitate in toate domeniile mentionate mai sus. In plus pentru a oferi un serviciu complet oferim transportul materialelor de constructii pe raza judetului Constanta si Tulcea precum si evacuarea molozului si a deseurilor rezultate in urma lucrarilor de constructii.

Datorita profilului firmei noastre presum si a seriozitatii cu care tratam fiecare lucrare, colaborarea cu noi va aduce numeroase avantaje, deoarece fiecare lucrare este unica. Echipa noastra lucreaza cu dumneavoastra pentru a raspunde eficient la toate cerintele in bugetul stabilit pentru respectiva lucrare.

Evacuare moloz Constanta | Evacuare deseuri Constanta | Transport materiale constructii